top of page

...

Grillet nektarin

Grillet nektarin

Grillet nektarin er et spennende tilbehør til grillmaten!

 

Dette er en enkel, men utrolig smakfull rett som virkelig fremhever fruktens naturlige sødme. Når nektarinen grilles, karamelliseres den lett, og får en herlig røykfylt smak som setter en ekstra spiss på den saftige frukten.

 

Denne retten er perfekt som en dessert, en spennende tillegg til salater, eller som et tilbehør til grillet kjøtt. Den varme, karamelliserte nektarinen kan også kombineres med honning, urter eller ost, og skaper en deilig kontrast mellom søtt og salt.

 

Grillet nektarin er en lettvint og imponerende måte å nyte sesongens frukt på, enten som en liten godbit eller en del av et større måltid. Må prøves!

(5/5)

20 minutter

Lagre
Foodie square.png
Foodie Logo hvit.png

anbefaler!

Add paragraph text. Click “Edit Text” to update the font, size and more. To change and reuse text themes, go to Site Styles.

Vil du se hele oppskriften?

Bli en

Foodie Logo hvit.png

du og,

helt gratis!

Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!

mobileImage
image

ANNONSE

laster...

porsjoner

Ingredienser

Server sammen med

Del nektarin i to og fjern steinen. Grill på høy varme i 1-2 minutter per side.

 

Finhakk sjalottløk og hvitløk, bland det sammen med resten av ingrediensene til vinaigretten og smak til med salt og pepper.

 

Hell vinaigrette over nektarinene og topp med frisk mynte.

 

Tips! Vi anbefaler å grille på kullgrill eller smoker for å gi nektarinenn et røykpreg som fremhever sødmen i frukten.

Slik gjør du

image

ANNONSE

Flere oppskrifter

...

...

Populært akkurat nå

...

...

Lest denne?

Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

5 drinker du må teste i påsken! Sol i glasset og smaken av vår
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Her er rettene du bør lage i påsken!
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Hjemmelaget pasta - en smaksopplevelse verdt innsatsen
bottom of page