top of page
...
Slik gjør du
Skyll eplene og fjern kjernen. Kutt i biter og ha over i en kjele. Ha i vann og kanel, la koke i 20-30 minutter.
Tilsett sukker og rør godt, kjør eventuelt med stavmikser eller i foodprosessor.
Avkjøl eller spis varm med melk.
Tips! Juster mengden sukker etter egen smak, epler kan variere mye i hvor søte de er.
laster...
porsjoner
Ingredienser
Vil du se hele oppskriften?
Bli en
du og,
helt gratis!
Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!
ANNONSE
ANNONSE
Flere oppskrifter
...
...
Lest denne?
Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato
Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato
Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato
Eplemos med kanel
Eplemos er en kjær følgesvenn til flere typer dessert! Tilslørte bondepiker, på brødskiven eller til ost, mulighetene er mange med denne friske og søte baseoppskriften.
(5/5)
30 minutter
bottom of page