top of page

...

Slik gjør du

Temperer smøret. Smuldre sammen med sukker, hvetemel, havregryn og kanel.

 

Skyll eplene, kutt i båter og fjern kjernen. Vend sammen med sukker og potetmel og ha over i en ildfast form.

 

Smuldre smuldredeigen over eplene og stek i ovnen på 200 grader i 30 minutter.

 

Tips! Server med for eksempel krem eller vaniljesaus.

 

Se også våre oppskrifter på jordbær crumble og rabarbra crumble

laster...

porsjoner

Ingredienser

Vil du se hele oppskriften?

Bli en

Foodie Logo hvit.png

du og,

helt gratis!

Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!

mobileImage
image

ANNONSE

image

ANNONSE

Flere oppskrifter

...

...

Lest denne?

Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Ekte norsk sjømat hører høst og vinteren til!
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

En smakfull reise rett over grensen
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Norske plommer er i sesong, hva kan man lage?
Eple crumble

Eple crumble

Eple crumble må du bare prøve! Det er en enkel dessert å lage og den blir aller best med norske epler i sesong.

(4.8/5)

45 minutter

Lagre
bottom of page