top of page
...
Slik gjør du
Temperer smøret. Smuldre sammen med sukker, hvetemel, havregryn og kanel.
Skyll eplene, kutt i båter og fjern kjernen. Vend sammen med sukker og potetmel og ha over i en ildfast form.
Smuldre smuldredeigen over eplene og stek i ovnen på 200 grader i 30 minutter.
Tips! Server med for eksempel krem eller vaniljesaus.
Se også våre oppskrifter på jordbær crumble og rabarbra crumble
laster...
porsjoner
Ingredienser
Vil du se hele oppskriften?
Bli en
du og,
helt gratis!
Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!
ANNONSE
ANNONSE
Flere oppskrifter
...
...
Lest denne?
Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato
Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato
Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato
Eple crumble
Eple crumble må du bare prøve! Det er en enkel dessert å lage og den blir aller best med norske epler i sesong.
(4.8/5)
45 minutter
bottom of page