
...

Elgburger
En saftig og smakfull hamburger laget med kværnet elgkjøtt. Servert med tyttebærrømme.
Elgburger er en spennende vri på den tradisjonelle hamburgeren, hvor saftig og smakfullt elgkjøtt står i sentrum. Elgkjøttets unike viltaroma gir burgeren en distinkt karakter som skiller seg ut fra vanlige burgere.
For å fremheve smaken ytterligere, kan man tilsette ingredienser som finhakket løk, bacon og urter i kjøttdeigen. Serveres burgeren med smørstekte kantareller, tyttebærrømme og sprø bacon, oppnår man en harmonisk kombinasjon av smaker og teksturer. Denne retten er ikke bare en hyllest til norsk viltkjøtt, men også en kulinarisk opplevelse som passer perfekt til både hverdagsmiddager og festlige anledninger.
(5/5)
30 minutter
Vil du se hele oppskriften?
Bli en

du og,
helt gratis!
Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!


ANNONSE
Server sammen med
Finhakk sjalottløk og ha det i en bolle sammen med kjøttdeig, potetmel, egg, salt og pepper. Rør godt sammen.
Varm en stekepanne til høy varme og ha i smør. Form farsen til 4 like store burgere og stek i 2-3 minutter på hver side.
Bland sammen rømme og tyttebærsyltetøy. Smak til med salt og pepper.
Varm burgerbrødene lett i stekepannen og monter burgeren.
Slik gjør du

ANNONSE

Flere oppskrifter

...
...
Populært akkurat nå

...
...

Lest denne?
Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato

Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato

Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato
