top of page

...

Elgburger

Elgburger

En saftig og smakfull hamburger laget med kværnet elgkjøtt. Servert med tyttebærrømme.

 

Elgburger er en spennende vri på den tradisjonelle hamburgeren, hvor saftig og smakfullt elgkjøtt står i sentrum. Elgkjøttets unike viltaroma gir burgeren en distinkt karakter som skiller seg ut fra vanlige burgere.

 

For å fremheve smaken ytterligere, kan man tilsette ingredienser som finhakket løk, bacon og urter i kjøttdeigen. Serveres burgeren med smørstekte kantareller, tyttebærrømme og sprø bacon, oppnår man en harmonisk kombinasjon av smaker og teksturer. Denne retten er ikke bare en hyllest til norsk viltkjøtt, men også en kulinarisk opplevelse som passer perfekt til både hverdagsmiddager og festlige anledninger.

(5/5)

30 minutter

Lagre
Foodie square.png
Foodie Logo hvit.png

anbefaler!

Add paragraph text. Click “Edit Text” to update the font, size and more. To change and reuse text themes, go to Site Styles.

Vil du se hele oppskriften?

Bli en

Foodie Logo hvit.png

du og,

helt gratis!

Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!

mobileImage
image

ANNONSE

laster...

porsjoner

Ingredienser

Server sammen med

Finhakk sjalottløk og ha det i en bolle sammen med kjøttdeig, potetmel, egg, salt og pepper. Rør godt sammen.

 

Varm en stekepanne til høy varme og ha i smør. Form farsen til 4 like store burgere og stek i 2-3 minutter på hver side.

 

Bland sammen rømme og tyttebærsyltetøy. Smak til med salt og pepper.

 

Varm burgerbrødene lett i stekepannen og monter burgeren.

Slik gjør du

image

ANNONSE

Flere oppskrifter

...

...

Populært akkurat nå

...

...

Lest denne?

Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

5 drinker du må teste i påsken! Sol i glasset og smaken av vår
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Her er rettene du bør lage i påsken!
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Hjemmelaget pasta - en smaksopplevelse verdt innsatsen
bottom of page