
...

Djevelegg med urter
Djevelegg med urter – friske smaker i elegant munnfull
Disse urtefriske djeveleggene er både vakre å se på og nydelige å spise. Hardkokte egg fylles med en silkemyk blanding av eggeplomme, majones, smør, sjalottløk og friske urter som gir både dybde og friskhet i smaken. Et dryss med finhakkede urter på utsiden gir ekstra aroma og en lekker finish.
Perfekt som forrett, til tapasbordet eller som en grønn og vårfrisk påskesnack!
Ikke nok ratings ennå
20 minutter
Vil du se hele oppskriften?
Bli en

du og,
helt gratis!
Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!


ANNONSE
Server sammen med
Kok eggene i 14 minutter til de er helt hardkokte. Skrell og del i to, fjern plommen og ha den over i en bolle.
Bland eggeplommene sammen med majones, smeltet smør, finhakket sjalottløk, finhakkede urter, salt og pepper.
Fyll blandingen i en sprøytepose.
Dypp eggene i finhakkede urter og fyll dem med blandingen.
Slik gjør du

ANNONSE

Flere oppskrifter

...
...
Populært akkurat nå

...
...

Lest denne?
Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato

Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato

Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato
