top of page

...

Djevelegg med urter

Djevelegg med urter

Djevelegg med urter – friske smaker i elegant munnfull

 

Disse urtefriske djeveleggene er både vakre å se på og nydelige å spise. Hardkokte egg fylles med en silkemyk blanding av eggeplomme, majones, smør, sjalottløk og friske urter som gir både dybde og friskhet i smaken. Et dryss med finhakkede urter på utsiden gir ekstra aroma og en lekker finish.

 

Perfekt som forrett, til tapasbordet eller som en grønn og vårfrisk påskesnack!

Ikke nok ratings ennå

20 minutter

Lagre
Foodie square.png
Foodie Logo hvit.png

anbefaler!

Add paragraph text. Click “Edit Text” to update the font, size and more. To change and reuse text themes, go to Site Styles.

Vil du se hele oppskriften?

Bli en

Foodie Logo hvit.png

du og,

helt gratis!

Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!

mobileImage
image

ANNONSE

laster...

porsjoner

Ingredienser

Server sammen med

Kok eggene i 14 minutter til de er helt hardkokte. Skrell og del i to, fjern plommen og ha den over i en bolle.

 

Bland eggeplommene sammen med majones, smeltet smør, finhakket sjalottløk, finhakkede urter, salt og pepper.

 

Fyll blandingen i en sprøytepose.

 

Dypp eggene i finhakkede urter og fyll dem med blandingen.

Slik gjør du

image

ANNONSE

Flere oppskrifter

...

...

Populært akkurat nå

...

...

Lest denne?

Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

5 drinker du må teste i påsken! Sol i glasset og smaken av vår
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Her er rettene du bør lage i påsken!
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Hjemmelaget pasta - en smaksopplevelse verdt innsatsen
bottom of page