top of page
...
Bank kyllingen litt flat. Krydre med salt og pepper. Dypp den i mel, så i sammenvispet egg, så tilbake i mel.
Varm opp solsikkeolje i en kjele til ca. 180 grader. Friter kyllingen i ca. 5 minutter til den er gyllen.
Kutt sjalottløk i tynne strimler, vend sammen med maisenna og friter til gyllen.
Bland sammen majones, sriracha, soyasaus, dijonsennep og honning. Smak til med salt og pepper.
Slik gjør du
laster...
porsjoner
Ingredienser
Vil du se hele oppskriften?
Bli en
du og,
helt gratis!
Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!
ANNONSE
ANNONSE
Flere oppskrifter
...
...
Lest denne?
Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato
Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato
Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato
Crispy kyllingburger med fritert løk
Skikkelig sprø kyllingburger med fritert løk og en søt dressing. Dette er kosemat på høyt nivå.
(4.9/5)
30 minutter
bottom of page