top of page

...

Bank kyllingen litt flat. Krydre med salt og pepper. Dypp den i mel, så i sammenvispet egg, så tilbake i mel.

 

Varm opp solsikkeolje i en kjele til ca. 180 grader. Friter kyllingen i ca. 5 minutter til den er gyllen.

 

Kutt sjalottløk i tynne strimler, vend sammen med maisenna og friter til gyllen.

 

Bland sammen majones, sriracha, soyasaus, dijonsennep og honning. Smak til med salt og pepper.

Slik gjør du

laster...

porsjoner

Ingredienser

Foodie square.png
Foodie Logo hvit.png

anbefaler!

Add paragraph text. Click “Edit Text” to update the font, size and more. To change and reuse text themes, go to Site Styles.

Vil du se hele oppskriften?

Bli en

Foodie Logo hvit.png

du og,

helt gratis!

Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!

mobileImage
image

ANNONSE

image

ANNONSE

Flere oppskrifter

...

...

Lest denne?

Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Ekte norsk sjømat hører høst og vinteren til!
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

En smakfull reise rett over grensen
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Norske plommer er i sesong, hva kan man lage?
Crispy kyllingburger med fritert løk

Crispy kyllingburger med fritert løk

Skikkelig sprø kyllingburger med fritert løk og en søt dressing. Dette er kosemat på høyt nivå.

(4.9/5)

30 minutter

Lagre
bottom of page