
...

Brownies
Denne brownien er en drøm for sjokoladeelskere – rik, seig og full av deilig mørk sjokoladesmak. Så om du ønsker å lage Brownies fra bunnen av burde du prøve denne oppskriften!
Brownies er en klassisk dessert som kombinerer masse sjokoladesmak med en seig, fudgy konsistens. Med perfekt sprøe kanter og en myk kjerne, blir denne helt uimotståelig!
Denne er like god alene som med for eksempel is eller friske bær. Kan også gjerne nytes med et glass iskald melk. Server gjerne med et dryss melis over for en ekstra fin touch. Og i tillegg blir denne enda bedre om den får stå en dag i kjøleskapet. Denne enkle, men imponerende desserten passer perfekt til både hverdagskos og spesielle anledninger.
En enkel og uimotståelig klassiker som alltid imponerer!
(5/5)
45 minutter
Vil du se hele oppskriften?
Bli en

du og,
helt gratis!
Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!


ANNONSE
Forvarm ovnen til 175°C varmluft og kle en liten firkantet form (ca. 20x20 cm) med bakepapir.
Smelt smør i en kjele på lav varme, tilsett hakket mørk sjokolade og rør til alt er smeltet og glatt. Ta kjelen av varmen.
Pisk egg og sukker sammen i en bolle til en lys og luftig blanding.
Hell den smeltede sjokoladeblandingen forsiktig i eggedosisen mens du rører. Sikt sammen hvetemel, bakepulver, kakaopulver, salt og vaniljesukker, og vend det forsiktig inn i røren til alt er jevnt blandet.
Hell røren i formen og jevn ut overflaten. Stek midt i ovnen i ca. 20-25 minutter, eller til brownien er fast i kantene, men fortsatt litt myk i midten. La den avkjøles i formen før du skjærer den i biter.
Server gjerne med et dryss melis, en kule vaniljeis eller friske bær.
Slik gjør du
laster...
porsjoner
Ingredienser

ANNONSE

Flere oppskrifter

...
...
Populært akkurat nå

...
...

Lest denne?
Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato

Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato

Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato
