
...

Blomkålpure
Det perfekte tilbehøret til både fisk, kjøtt og fugl! Blomkålpuré lager seg nesten selv og har masse god smak og en fløyelsmyk konsistens.
Blomkålpuré er en kremet og mild rett som passer perfekt til utrolig mye forskjellig mat. Den delikate smaken av blomkål blir ekstra deilig når den moses sammen med smør og fløte, og gir en fløyelsmyk konsistens som er lett å elske.
Denne puréen er et godt alternativ til tradisjonell potetmos og kan også brukes som et sunnere tilbehør til for eksempel stekt kjøtt eller i en gryte. Blomkålpuré er enkel å lage, og gir et elegant preg på middagen, samtidig som den tilfører et ekstra næringsrikt element til måltidet.
Ikke nok ratings ennå
20 minutter
Vil du se hele oppskriften?
Bli en

du og,
helt gratis!
Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!


ANNONSE
Server sammen med
Kutt blomkålen i buketter og kok i vann i ca. 15 minutter til den er mør.
Sil av vannet og tilsett fløte og smør.
Kjør sammen med en stavmikser og smak til med salt og pepper.
Slik gjør du

ANNONSE

Flere oppskrifter

...
...
Populært akkurat nå

...
...

Lest denne?
Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato

Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato

Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato
