top of page

...

Blomkålpure

Blomkålpure

Det perfekte tilbehøret til både fisk, kjøtt og fugl! Blomkålpuré lager seg nesten selv og har masse god smak og en fløyelsmyk konsistens.

 

Blomkålpuré er en kremet og mild rett som passer perfekt til utrolig mye forskjellig mat. Den delikate smaken av blomkål blir ekstra deilig når den moses sammen med smør og fløte, og gir en fløyelsmyk konsistens som er lett å elske.

 

Denne puréen er et godt alternativ til tradisjonell potetmos og kan også brukes som et sunnere tilbehør til for eksempel stekt kjøtt eller i en gryte. Blomkålpuré er enkel å lage, og gir et elegant preg på middagen, samtidig som den tilfører et ekstra næringsrikt element til måltidet.

Ikke nok ratings ennå

20 minutter

Lagre
Foodie square.png
Foodie Logo hvit.png

anbefaler!

Add paragraph text. Click “Edit Text” to update the font, size and more. To change and reuse text themes, go to Site Styles.

Vil du se hele oppskriften?

Bli en

Foodie Logo hvit.png

du og,

helt gratis!

Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!

mobileImage
image

ANNONSE

laster...

porsjoner

Ingredienser

Server sammen med

Kutt blomkålen i buketter og kok i vann i ca. 15 minutter til den er mør.

 

Sil av vannet og tilsett fløte og smør.

 

Kjør sammen med en stavmikser og smak til med salt og pepper.

Slik gjør du

image

ANNONSE

Flere oppskrifter

...

...

Populært akkurat nå

...

...

Lest denne?

Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

5 drinker du må teste i påsken! Sol i glasset og smaken av vår
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Her er rettene du bør lage i påsken!
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Hjemmelaget pasta - en smaksopplevelse verdt innsatsen
bottom of page