
...

Blåbærsyltetøy
Blåbærsyltetøy er en herlig, hjemmelaget klassiker som fanger smaken av sommeren i hvert eneste glass.
Med sine søte og friske blåbær, kombinert med en liten dose sukker og sitron, får du et syltetøy som passer perfekt til alt fra ferskt brød til yoghurten eller havregrøten din.
Å lage blåbærsyltetøy hjemme gir deg full kontroll over ingrediensene, og du kan tilpasse sødmen etter egen smak. Denne oppskriften er enkel å følge, og det er en fantastisk måte å bevare smaken av blåbær på, slik at du kan nyte den året rundt! Hjemmelaget blåbærsyltetøy er også perfekt til vafler og pannekaker. Nyt, og kos deg!
(5/5)
15 minutter
Vil du se hele oppskriften?
Bli en

du og,
helt gratis!
Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!


ANNONSE
Server sammen med
Ha blåbær og sukker i en kjele, mos sammen.
Kok opp og la det småkoke i 10 minutter under omrøring.
Ha syltetøyet over på rene glass, avkjøl og oppbevar i kjøleskap.
Syltetøyet har en holdbarhet på 1 til 3 måneder i kjøleskap.
Slik gjør du

ANNONSE

Flere oppskrifter

...
...
Populært akkurat nå

...
...

Lest denne?
Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato

Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato

Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato
