
...

Bananpannekaker
Bananpannekaker er en herlig og sunn variant av den klassiske pannekaken, og perfekt for både frokost og helgefrokost.
Med modne bananer som hovedingrediens får du naturlig sødme og en deilig myk tekstur i pannekakene. Ikke minst blir pannekakene skikkelig gode på smak, når du har banan i. Denne oppskriften er enkel å lage, og gir deg et næringsrikt alternativ til tradisjonelle pannekaker, samtidig som den holder deg mett lenge.
Du kan gjerne toppe bananpannekakene med friske bær, nøtter eller et lett dryss med honning eller sirup for ekstra smak. Et perfekt valg for en god start på dagen, eller som en sunn snack når du trenger litt ekstra energi! Disse er kjempe gode og tar kort tid, om du skulle være på farten!
(5/5)
30 minutter
Vil du se hele oppskriften?
Bli en

du og,
helt gratis!
Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!


ANNONSE
Server sammen med
Bland sammen mel, salt og bakepulver. Tilsett halvparten av melken og visp sammen. Tilsett resten av melken sammen med egg og smeltet smør og rør til en klumpfri røre.
Skrell bananene og mos halvparten med en gaffel. Ha de moste bananene i røren og rør godt.
Kutt den andre halvparten av bananene i tynne skiver.
Varm en stekepanne til middels varme og ha i litt smør.
Legg bananskivene i stekepannen og dekk dem med røre. Stek pannekakene i ca. 2 minutter på hver side og stek i flere omganger. Ha i litt smør mellom hver omgang.
Slik gjør du

ANNONSE

Flere oppskrifter

...
...
Populært akkurat nå

...
...

Lest denne?
Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato

Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato

Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato
