
...
Forvarm ovnen til 175°C og kle en brødform (ca. 1 liter) med bakepapir eller smør den godt.
Mos de modne bananene i en stor bolle. Tilsett smeltet og avkjølt smør, sukker og brunt sukker, og rør godt sammen.
Ha i eggene og bland til en jevn røre.
Sikt sammen hvetemel, bakepulver og vaniljesukker, og vend det forsiktig inn i røren til alt er godt blandet. Rør til slutt inn hakket sjokolade og grovhakkede valnøtter.
Hell røren i brødformen (1,5 L) og jevn ut toppen. Stek midt i ovnen i ca. 50–60 minutter, eller til en tannpirker satt i midten kommer ut ren.
La bananbrødet avkjøle seg i formen i 10–15 minutter før det løftes ut og avkjøles helt på rist.
Slik gjør du
laster...
porsjoner
Ingredienser
Vil du se hele oppskriften?
Bli en

du og,
helt gratis!
Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!


ANNONSE

ANNONSE

Flere oppskrifter

...
...

Lest denne?
Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato

Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato

Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato


Bananbrød
Bananbrød er en deilig og enkel måte å bruke modne bananer på, og resulterer i et saftig og smakfullt brød.
Denne oppskriften kombinerer den naturlige sødmen fra bananene med en myk tekstur som gjør brødet perfekt til både frokost, lunsj eller som en smakfull snack. Med et hint av vanilje og mulighet for å tilsette sjokolade eller nøtter, kan du tilpasse bananbrødet etter egen smak. Det er en fantastisk måte å redusere matsvinn på, samtidig som du får en velsmakende og næringsrik bakevare som hele familien vil elske.
Bananbrød er altså en klassiker som er perfekt for å bruke opp bananer du kanskje hadde tenkt å kaste. Jo mer modne bananene er, jo bedre.
Denne oppskriften gir et mykt og deilig brød med søt sjokolade og knasende valnøtter. Perfekt til alle døgnets tider – og blir bare bedre dagen etter!
(4.7/5)
60 minutter