top of page

...

Bakte tomater

Bakte tomater

Bakte tomater er en enkel, men smakfull rett som fremhever tomatenes naturlige sødme og saftighet.

 

Når tomatene bakes i ovnen, intensiveres smaken, og de får en deilig, myk tekstur med en lett karamellisert overflate. Denne oppskriften kan tilpasses med ulike krydder og urter, som basilikum, oregano eller hvitløk, og passer perfekt som tilbehør til både kjøttretter, pasta eller salater.

 

Bakte tomater er et sunt og lett alternativ til mer tunge sideretter, og gir en frisk og aromatisk smak til måltidet. Enkel å lage, men full av smak, er dette en rett du kan glede deg over til enhver tid, også er den pen å se på også!

(5/5)

30 minutter

Lagre
Foodie square.png
Foodie Logo hvit.png

anbefaler!

Add paragraph text. Click “Edit Text” to update the font, size and more. To change and reuse text themes, go to Site Styles.

Vil du se hele oppskriften?

Bli en

Foodie Logo hvit.png

du og,

helt gratis!

Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!

mobileImage
image

ANNONSE

laster...

porsjoner

Ingredienser

Server sammen med

Kutt tomatene i 4 og ha dem over i en ildfast form.

 

Dryss over olivenolje og sukker.

 

Bak i ovnen på 200 grader i 20 til 25 minutter.

 

Server med et dryss havsalt og en god fersk urt på toppen.

 

Tips! Ha på oregano, timian eller rosmarin og et par moste hvitløksfedd mens du baker tomatene!

 

Prøv til grillet biff med mastersaus!

Slik gjør du

image

ANNONSE

Flere oppskrifter

...

...

Populært akkurat nå

...

...

Lest denne?

Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

5 drinker du må teste i påsken! Sol i glasset og smaken av vår
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Her er rettene du bør lage i påsken!
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Hjemmelaget pasta - en smaksopplevelse verdt innsatsen
bottom of page