top of page

...

Bakte grønnsaker i airfryer

Bakte grønnsaker i airfryer

Bakte grønnsaker i airfryer er en rask og smakfull måte å tilberede grønnsaker på, samtidig som de beholder sin naturlige smak og tekstur.

 

Med airfryeren får du et resultat som er sprøtt uten at du trenger å bruke mye olje, noe som gjør dette til en sunnere og enklere måte å lage grønnsaker på. Denne oppskriften kan tilpasses med ulike grønnsaker som poteter, gulrøtter og paprika, og gir et perfekt tilbehør til både kjøtt- og vegetarretter. Bakte grønnsaker i airfryer er både tidseffektivt og deilig, og passer perfekt til en hektisk hverdag.

 

Denne oppskriften gir deg perfekt møre grønnsaker med en lett, sprø overflate. Perfekt som tilbehør eller en fargerik, smakfull rett i seg selv!

 

 

TIPS! Bruk gjerne Airfryer Kryddermiks som er spesialmalt for airfryer, du finner den HER.

(5/5)

30 minutter

Lagre
Foodie square.png
Foodie Logo hvit.png

anbefaler!

Add paragraph text. Click “Edit Text” to update the font, size and more. To change and reuse text themes, go to Site Styles.

Vil du se hele oppskriften?

Bli en

Foodie Logo hvit.png

du og,

helt gratis!

Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!

mobileImage
image

ANNONSE

laster...

porsjoner

Ingredienser

Server sammen med

Skrell og skjær alle grønnsakene i biter.

 

Ha grønnsakene over i en bolle og vend inn solsikkeolje.

 

Dryss over Airfryer Kryddermiks og vend sammen.

 

Legg grønnsakene i airfryeren og stek i totalt 15-18 minutter på 180 grader. Halvveis i steketiden vender du på grønnsakene eller rister på kurven i airfryeren.


TIPS! Bruk gjerne Airfryer Kryddermiks som er spesialmalt for airfryer, du finner den HER.

Slik gjør du

image

ANNONSE

Flere oppskrifter

...

...

Populært akkurat nå

...

...

Lest denne?

Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

5 drinker du må teste i påsken! Sol i glasset og smaken av vår
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Her er rettene du bør lage i påsken!
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Hjemmelaget pasta - en smaksopplevelse verdt innsatsen
bottom of page