top of page

...

Skyll eplene, kutt i båter og fjern kjernen, ha over i en ildfast form og strø på brunt sukker og kanel. Stek på 180 grader i 20 minutter.

 

Slik lager du vaniljesaus.

 

Server eplene varme eller kalde.

Slik gjør du

laster...

porsjoner

Ingredienser

Foodie square.png
Foodie Logo hvit.png

anbefaler!

Add paragraph text. Click “Edit Text” to update the font, size and more. To change and reuse text themes, go to Site Styles.

Vil du se hele oppskriften?

Bli en

Foodie Logo hvit.png

du og,

helt gratis!

Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!

mobileImage
image

ANNONSE

image

ANNONSE

Flere oppskrifter

...

...

Lest denne?

Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Ekte norsk sjømat hører høst og vinteren til!
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

En smakfull reise rett over grensen
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Norske plommer er i sesong, hva kan man lage?
Bakte epler med vaniljesaus

Bakte epler med vaniljesaus

Denne desserten er super enkel, og veldig god. Varme og søte epler med en avkjølt og hjemmelaget vaniljesaus kan umulig bli feil!

(5/5)

30 minutter

Lagre
bottom of page