top of page
...
Skyll eplene, kutt i båter og fjern kjernen, ha over i en ildfast form og strø på brunt sukker og kanel. Stek på 180 grader i 20 minutter.
Slik lager du vaniljesaus.
Server eplene varme eller kalde.
Slik gjør du
laster...
porsjoner
Ingredienser
Vil du se hele oppskriften?
Bli en
du og,
helt gratis!
Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!
ANNONSE
ANNONSE
Flere oppskrifter
...
...
Lest denne?
Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato
Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato
Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato
Bakte epler med vaniljesaus
Denne desserten er super enkel, og veldig god. Varme og søte epler med en avkjølt og hjemmelaget vaniljesaus kan umulig bli feil!
(5/5)
30 minutter
bottom of page