top of page

...

Bakte epler med vaniljesaus

Bakte epler med vaniljesaus

Bakte epler med vaniljesaus er en herlig dessert som kombinerer den naturlige sødmen fra eplene med en kremet og rik vaniljesaus.

 

Denne retten er både enkel å lage og full av smak, og passer perfekt til kjølige dager når du ønsker noe varmt og kanskje trøstende. Eplene blir myke og deilige når de bakes, samtidig som de beholder sin naturlige friskhet.

 

Den hjemmelagde vaniljesausen gir en ekstra dimensjon til retten og kompletterer eplenes sødme på en fantastisk måte. Bakte epler med vaniljesaus er en klassiker som alltid imponerer, enten til hverdags eller ved spesielle anledninger.

(5/5)

30 minutter

Lagre
Foodie square.png
Foodie Logo hvit.png

anbefaler!

Add paragraph text. Click “Edit Text” to update the font, size and more. To change and reuse text themes, go to Site Styles.

Vil du se hele oppskriften?

Bli en

Foodie Logo hvit.png

du og,

helt gratis!

Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!

mobileImage
image

ANNONSE

laster...

porsjoner

Ingredienser

Server sammen med

Skyll eplene, kutt i båter og fjern kjernen, ha over i en ildfast form og strø på brunt sukker og kanel. Stek på 180 grader i 20 minutter.

 

Slik lager du vaniljesaus.

 

Server eplene varme eller kalde.

Slik gjør du

image

ANNONSE

Flere oppskrifter

...

...

Populært akkurat nå

...

...

Lest denne?

Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

5 drinker du må teste i påsken! Sol i glasset og smaken av vår
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Her er rettene du bør lage i påsken!
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Hjemmelaget pasta - en smaksopplevelse verdt innsatsen
bottom of page