top of page

...

Bakt blomkål med nøttesmør

Bakt blomkål med nøttesmør

Bakt blomkål med nøttesmør er en herlig rett som virkelig løfter smaken av denne allsidige grønnsaken. Ved å bake blomkålen får den en deilig, karamellisert overflate med en myk og saftig kjerne. Det nøttebaserte smøret tilfører en dyp, rik smak som balanserer sødmen i den bakte blomkålen og gir retten en fyldig og luksuriøs følelse.

 

Denne retten passer perfekt som en smakfull siderett, men kan også nytes alene som en lett og næringsrik middag. Den er enkel å lage, men gir et imponerende resultat som kan serveres både til hverdags og ved spesielle anledninger. Topp gjerne med litt friske urter eller ristede nøtter i tillegg til det brunede nøttesmøret, for ekstra smak og tekstur!

Ikke nok ratings ennå

120 minutter

Lagre
Foodie square.png
Foodie Logo hvit.png

anbefaler!

Add paragraph text. Click “Edit Text” to update the font, size and more. To change and reuse text themes, go to Site Styles.

Vil du se hele oppskriften?

Bli en

Foodie Logo hvit.png

du og,

helt gratis!

Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!

mobileImage
image

ANNONSE

laster...

porsjoner

Ingredienser

Server sammen med

Gni blomkålen inn med smør og krydre med salt og pepper.

 

Bak i ovnen på 150 grader i ca. 2 timer.

 

Finhakk hasselnøtter og ha i en kjele sammen med smør. Varm opp smøret til det får en nøttebrun farge.

 

Øs nøttesmør over blomkålen og server.

Slik gjør du

image

ANNONSE

Flere oppskrifter

...

...

Populært akkurat nå

...

...

Lest denne?

Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

5 drinker du må teste i påsken! Sol i glasset og smaken av vår
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Her er rettene du bør lage i påsken!
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Hjemmelaget pasta - en smaksopplevelse verdt innsatsen
bottom of page