top of page

...

Asiatisk wrap med ribbe

Asiatisk wrap med ribbe

Har du rester av ribbe fra julemiddagen og ønsker å gi dem nytt liv? Denne asiatiske wrapen med ribbe er en fantastisk måte å forvandle tradisjonelle smaker til en spennende og moderne rett.

 

Ved å kombinere saftig ribbekjøtt med friske grønnsaker, søt mango og fyldig hoisinsaus, pakket inn i myke peking-and pannekaker, får du en smakfull opplevelse som balanserer søtt, salt og syrlig på en harmonisk måte.

 

Denne retten er ikke bare en kreativ måte å bruke ribberester på, men også en rask og enkel løsning for de som ønsker noe annerledes og skikkelig digg i hverdagen. Med en tilberedningstid på kun 15 minutter kan du imponere både familie og venner med en rett som kombinerer det beste fra østlig og vestlig matkultur.

(5/5)

15 minutter

Lagre
Foodie square.png
Foodie Logo hvit.png

anbefaler!

Add paragraph text. Click “Edit Text” to update the font, size and more. To change and reuse text themes, go to Site Styles.

Vil du se hele oppskriften?

Bli en

Foodie Logo hvit.png

du og,

helt gratis!

Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!

mobileImage
image

ANNONSE

laster...

porsjoner

Ingredienser

Server sammen med

Kutt ribben i tynne skiver.

 

Kutt grønnsakene i tynne strimler.

 

Varm pannekakene i plasten, i et vannbad.

 

Server med hoisin saus.

Slik gjør du

image

ANNONSE

Flere oppskrifter

...

...

Populært akkurat nå

...

...

Lest denne?

Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

5 drinker du må teste i påsken! Sol i glasset og smaken av vår
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Her er rettene du bør lage i påsken!
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Hjemmelaget pasta - en smaksopplevelse verdt innsatsen
bottom of page