top of page

...

Start med å legge på de største elementene, for eksempel en hel ost.

 

Så fyller du på med resten av den oppkuttede osten og frukt.

 

Sett på marmelade, syltetøy ol.

 

Fyll tomrommene med kjeks, tørket frukt og bær.

Slik gjør du

laster...

porsjoner

Ingredienser

Foodie square.png
Foodie Logo hvit.png

anbefaler!

Add paragraph text. Click “Edit Text” to update the font, size and more. To change and reuse text themes, go to Site Styles.

Vil du se hele oppskriften?

Bli en

Foodie Logo hvit.png

du og,

helt gratis!

Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!

mobileImage
image

ANNONSE

image

ANNONSE

Flere oppskrifter

...

...

Lest denne?

Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Ekte norsk sjømat hører høst og vinteren til!
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

En smakfull reise rett over grensen
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Norske plommer er i sesong, hva kan man lage?
Ostefat

Ostefat

Et ostefat fylt med deilige oster fra ulike deler av verden slår aldri feil. I Norge har vi noen av verdens mest prisbelønte oster, prøv dem neste gang du skal lage et ostafat!

(4.7/5)

15 minutter

Lagre
bottom of page