top of page
...
Krydre kyllingen med salt og pepper. Varm stekepannen til høy varme, ha i smør og legg i kyllingen. Stek i 2-3 minutter på hver side. Skru ned varmen og etterstek i ca. 5 minutter under lokk.
Kutt opp grønnsakene og kyllingen.
Server wrapen i fullkornslefser med aioli, kylling og grønnsaker.
Slik gjør du
laster...
porsjoner
Ingredienser
Vil du se hele oppskriften?
Bli en
du og,
helt gratis!
Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!
ANNONSE
ANNONSE
Flere oppskrifter
...
...
Lest denne?
Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato
Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato
Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato
Kyllingwrap med aioli
En sunn og rask wrap med kylling, aioli og grønnsaker.
(5/5)
30 minutter
bottom of page