top of page

...

Kutt tomat, paprika, hvitløk og chili i biter. Ha alt over i en blender og kjør sammen.

 

Ha i sukker, rødvinseddik og olivenolje. Smak til med salt og pepper.

 

Sil suppen og sett kaldt.

 

Skjær agurk, paprika og rødløk i små biter. Tilsett grønnsakene i supper rett før servering.

Slik gjør du

laster...

porsjoner

Ingredienser

Foodie square.png
Foodie Logo hvit.png

anbefaler!

Add paragraph text. Click “Edit Text” to update the font, size and more. To change and reuse text themes, go to Site Styles.

Vil du se hele oppskriften?

Bli en

Foodie Logo hvit.png

du og,

helt gratis!

Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!

mobileImage
image

ANNONSE

image

ANNONSE

Flere oppskrifter

...

...

Lest denne?

Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Ekte norsk sjømat hører høst og vinteren til!
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

En smakfull reise rett over grensen
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Norske plommer er i sesong, hva kan man lage?
Gazpacho

Gazpacho

En kald tomatsuppe med masse gode smaker. Dette er en spansk nasjonalrett du bare må prøve!

(4.5/5)

20 minutter

Lagre
bottom of page