top of page

...

Croque madame

Croque madame

Croque Madame – en fransk klassiker med en saftig vri!

 

Croque Madame er det perfekte ostesmørbrødet når du vil unne deg noe skikkelig digg.

 

Den er rik, kremet og full av smak – med sprø brød, smeltet ost, salt skinke og et perfekt stekt speilegg på toppen. Kombinasjonen av hvit saus med dijonsennep og et gyllent ostelokk gjør dette til en real luksusversjon av det klassiske toastsmørbrødet. Her får du oppskriften steg for steg!

 

Dette er perfekt å nyte til frokost eller lunsj, for eksempel om du vil unne deg et ekstra godt måltid og har god tid til å nyte maten!

(5/5)

30 minutter

Lagre
Foodie square.png
Foodie Logo hvit.png

anbefaler!

Add paragraph text. Click “Edit Text” to update the font, size and more. To change and reuse text themes, go to Site Styles.

Vil du se hele oppskriften?

Bli en

Foodie Logo hvit.png

du og,

helt gratis!

Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!

mobileImage
image

ANNONSE

laster...

porsjoner

Ingredienser

Server sammen med

Start med å lage den hvite sausen. Smelt smør i en kjele og rør inn hvetemel, spe på med melk og kok opp, la småkoke i 5 minutter. Smak til med dijonsennep, muskatnøtt, salt og pepper.

 

Stek brødskivene i litt smør i en varm stekepanne til gyllen.

 

Bygg ostesmørbrødet med en brødskive i bunn, smør på sennep, så et lag med hvit saus, så ridderost, så skinke, smør så et lag med hvit saus på den andre brødskiven og legg den på. Topp med enda et lag hvit saus og revet ost.

 

Stek på 200 grader i ca. 10 minutter til osten har smeltet og blitt gyllen.

 

Stek eggene i litt smør i en stekepanne og topp ostesmørbrødene med de.

Slik gjør du

image

ANNONSE

Flere oppskrifter

...

...

Populært akkurat nå

...

...

Lest denne?

Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

5 drinker du må teste i påsken! Sol i glasset og smaken av vår
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Her er rettene du bør lage i påsken!
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Hjemmelaget pasta - en smaksopplevelse verdt innsatsen
bottom of page