
...

Croque madame
Croque Madame – en fransk klassiker med en saftig vri!
Croque Madame er det perfekte ostesmørbrødet når du vil unne deg noe skikkelig digg.
Den er rik, kremet og full av smak – med sprø brød, smeltet ost, salt skinke og et perfekt stekt speilegg på toppen. Kombinasjonen av hvit saus med dijonsennep og et gyllent ostelokk gjør dette til en real luksusversjon av det klassiske toastsmørbrødet. Her får du oppskriften steg for steg!
Dette er perfekt å nyte til frokost eller lunsj, for eksempel om du vil unne deg et ekstra godt måltid og har god tid til å nyte maten!
(5/5)
30 minutter
Vil du se hele oppskriften?
Bli en

du og,
helt gratis!
Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!


ANNONSE
Server sammen med
Start med å lage den hvite sausen. Smelt smør i en kjele og rør inn hvetemel, spe på med melk og kok opp, la småkoke i 5 minutter. Smak til med dijonsennep, muskatnøtt, salt og pepper.
Stek brødskivene i litt smør i en varm stekepanne til gyllen.
Bygg ostesmørbrødet med en brødskive i bunn, smør på sennep, så et lag med hvit saus, så ridderost, så skinke, smør så et lag med hvit saus på den andre brødskiven og legg den på. Topp med enda et lag hvit saus og revet ost.
Stek på 200 grader i ca. 10 minutter til osten har smeltet og blitt gyllen.
Stek eggene i litt smør i en stekepanne og topp ostesmørbrødene med de.
Slik gjør du

ANNONSE

Flere oppskrifter

...
...
Populært akkurat nå

...
...

Lest denne?
Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato

Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato

Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato
